Stockholms Gitarrakademi bedriver sedan 2007 en modern och exklusiv privatundervisning i klassiskgitarr, bruksgitarr, teori och artisteri centralt på Östermalm! Undervisningen sker hos oss i våra fina, fräscha och rymliga lokaler på Östermalm. Vi erbjuder även ONLINE lektioner i realtid via zoom. Den privata gitarrundervisningsformen inriktar sig till Dig som är seriös och förväntar dig det lilla extra. Du skaffar dig gedigna kunskaper i ämnet under ledning av en diplomerad konsertgitarrist och pedagog. Hos oss är DU i fokus! Du förvärvar kunskaperna och din färdighet genom strukturerade, generösa/längre enskilda lektionspass och en individuell utvecklingsplan, samtidigt som du har roligt! Din privata pedagog och konsertgitarrist verkar även som din personliga mentor och inspiratör och hjälper dig framåt! Vi erbjuder även grupplektioner. 

Alla är välkomna till oss, inga förkunskaper krävs! Nybörjare eller högre nivå. Ålder 3-90! Alla medlemmar erbjuds självklart möjligheten att själv delta vid våra egna konserter, minst en gång per termin. Dessa arrangeras i vår egen fina konsertlokal eller i annan konsertlokal här på Östermalm/centrala Stockholm. Vi erbjuder även "Söndagsgruppen" där vi tillsammans tränar på att hantera nervositet och fokus samt ensemblespel i vår gitarrensemble/orkester. Vi arrangerar även den populära och exklusiva gitarrkursen i Portugal i Maj varje år. 

Presentkort?

KÖP GENOM ATT KLICKA HÄR

loading...
Instagram

Följ oss på FACEBOOK!

NYHETER:

2020-03-30
online-lektioner

Vill DU spela ONLINE? Perfekt för dig som bor i en annan stad, eller som inte hinner resa till oss och få in detta i schemat. Läs mer på fliken "ONLINE LEKTIONER"

Läs hela inlägget »
2020-03-08
NY lokal!
2019-11-29
blackfriday 2019
2019-10-16
blackfriday erbjudande 29/11
2019-08-18
Höstterminen 2019!

Följ oss på INSTAGRAM!

84

93

Vi är anslutna till SWISH:

123 637 85 66

Copy to clipboard