Stockholms Gitarrakademi (östermalm) bedriver sedan 2007 en modern och exklusiv privatundervisning i klassisk gitarr, bruksgitarr, teori och artisteri. 

Den privata gitarrundervisningsformen inriktar sig till Dig som förväntar dig det lilla extra, och som verkligen vill skaffa gedigna kunskaper i ämnet under ledning av diplomerad konsertgitarrist & pedagog. Hos oss är DU i fokus och du förvärvar kunskaperna genom struktur, generösa lektionspass, egen mentor och en individuell utvecklingsplan, samtidigt som du har roligt! Alla är välkomna till oss, inga förkunskaper krävs! Nybörjare eller högre nivå. Ålder 4-100. 

Alla erbjuds självklart möjligheten att själv delta vid våra egna konserter som arrangeras i olika närbelägna konsertlokaler i stockholm eller i vår egen fina konsertlokal. I vår stora sal har även grupplektioner och föreläsningar med olika teman, tex gemensamlektion, nervositet och fokus, gitarrensemble/orkester, m.m. Det enda kravet vi har på DIG är att du är seriös och vill ta den unika möjligheten på allvar, och öva regelbundet. 
OBS-Antalet platser är begränsade då efterfrågan är stor!

Instagram
loading...

Följ oss på FACEBOOK!

NYHETER:

Välkomna gamla och nya gitarrhungriga elever till en ny termin!
Läs det senaste nyhetsmailet här!

 

Läs hela inlägget »
2018-06-19
Sommarlektioner
2018-04-12
Elevkonsert
2018-02-05
boka nu! Gitarrkurs i härliga Portugal 10-13Maj.
2018-01-27
gitarrkurs i portugal!!!

Följ oss på INSTAGRAM!

104

21

Copy to clipboard