Med anledning av situationen kring CORONA:
Det ska vara säkert att spela hos oss och du kan känna dig helt trygg att spela hos oss! Vi hanterar den rådande situationen ytterst professionellt. Vi undervisar endast en person åt gången, med avstånd på två/tre meter emellan lärare och student. Vårt nya, stora och luftiga rum städas och desinficeras professionellt varje dag av en städfirma. Vi har en mycket god/nära och personlig kontakt med alla elever och deras familjer och ingen spelar om dom har minsta symtom. Samma sak gäller oss lärare! Vi är friska och krya och tar INGA RISKER. Tvål och varmt vatten samt handsprit finns givetvis på plats! Är du orolig eller inte kan komma så undervisar vi även ONLINE. Se info fliken intill! Välkomna.

När du studerar gitarr på Stockholms Gitarrakademi kan du absolut förvänta dig det lilla extra! Ett stort engagemang och 100% fokus på dig som elev och din utveckling har under årens lopp resulterat i en stor populäritet med intresserade gitarrelever från hela landet! Den moderna privatskolan ”Stockholms Gitarrakademi” är beläget centralt i stockholm på Östermalms anrika Skeppargatan 41, ett stenkast från pulserande Östermalmstorg och Stureplan.

Vi har inspirerats från olika framgångsrika privata instrumentalutbildningar värden över, bl.a Spanien, Kina, Japan och Tyskland och förfinat helheten till vårt eget unika koncept. Alla elever får en personlig mentor, och artisteri och teori implementeras i utbildningen! 

Under din första lektion planerar vi gemensamt och utformar Din nya utvecklingsplan, innehållandes mål, delmål, viktiga verktyg och stolpar.

Din resa i gitarrspelets fina konstform kommer präglas av inspirerande och generösa lektioner. Samtidigt som du ständigt utvecklas och genomgår olika faser av kunskap, byggs dina gitarristiska färdigheter upp. Du har roligt och vi arbetar mot mål! Du får självklart möjlighet att regelbundet själv delta vid våra regelbundna konsertaftnar, som arrangeras i vår egna rymliga konsertsal, alternativt även andra fina konsertlokaler på östermalm i centrala Stockholm! Vi bjuder alltid på fika, mat/tilltugg och dryck vid våra tillställningar. Ibland bjuder vi in föreläsare eller gästartister i vår stora sal. Det som NI elever vill ha, det ordnar vi åt er! 

Som ett tillval finns även vår populära "SÖNDAGSGRUPP" som givetvis är frivillig men otroligt nyttig. En gång/månad träffas en grupp elever i olika åldrar som (under ledning) tillsammans tränar på att hantera den nervositet som ofta uppstår i en uppspels/konsertsituation. Vi tränar även samspel/gehör genom gitarrorkester/ensemble och denna lektion avslutas alltid med fika och reflektion i vårt kök.

Artisteri, scenisk gestaltning och lättare teori (gehörslära, satslära och musikhistoria) kan implementeras, om önskvärt, och du förbereds då inför högre musikstudier vid te.x musikhögskolan och internationella tävlingar. 

Du väljer själv inriktning och nivå, och tillsammans skräddarsys din utbildning utefter dina egna förkunskaper och personliga mål! Du får en gedigen skolning i klassisk gitarr och får den bästa grunden i gitarrspelets konst där notläsning, lättare teori och teknik är lika naturligt som att det självklart skall vara roligt och inspirerande redan från början.

Här får Du en unik möjlighet att i lugn och ro nå dina personliga mål och förväntningar tillsammans med den högutbildade diplomgitarristen och entreprenören och verksamhetsansvarige: Emil Kjellbom. Emil är av Sveriges mest erfarna konsertgitarrist och pedagog vars populäritet som artist, pedagog, inspiratör, mentor, föreläsare är känt långt utanför vårt land. Alla våra andra pedagoger är handplockade och högkompetenta musiker/pedagoger för att passa våra höga krav!
Vi samarbetar med bl.a handikappförbundet för att underlätta för ALLA att kunna spela instrument oavsett förutsättningar. 

För sällskap/föräldrar finns möjlighet att vänta i skolans egen lounge/köksdel, det går också bra att vänta inne i undervisningsrummet som också är möblerat med en soffgruppoch. Men det brukar bli bäst fokus när föräldrar väntar undertiden i loungen, men det bestämmer ni själva. Alla elever och deras eventuella väntande sällskap bjuds på espresso från vår Nespresso-maskin, eller vanligt bryggkaffe eller te, och ibland finns kakor/färsk frukt. Det finns alltid tillgång till fri och obegränsad WIFI under tiden.

Här på SGA bedriver företaget även även all konsert och turnéplanering och i sammanträdesrummen sker regelbunden kontakt med kunder/arrangörer/sponsorer. "Öppet hus", mingelkvällar etc, sker regelbundet, inbjudan får du exklusivt som medlem i SGA eller Föreningen Klassisk Giitarr (FKG) eller som sponsor. 

123 637 85 66

Copy to clipboard