Välkommen på gitarrkurs i Portugal 2019

Föreningen Klassisk Gitarr (FKG) och Stockholms Gitarrakademi, östermalm bjuder in DIG till en exklusiv gitarrkurs!
30/5-2/6


Varje morgon börjar vi med "technique-class" dvs en gemensam och ordentlig teknikuppvärmning med din gitarr i den härliga morgonsolen ute vid poolen. 

Därefter följer grupplektioner i form av gitarrorkester och ensemblespel. Vidare erbjuds "gemensamma lektioner" som tränar bl.a "nervositet och fokus"  Enskilda lektioner och workshops erbjuds givetvis under kursdagarna. Övriga inslag kan även erbjudas tex då vår gitarrbyggare visar hur man bygger en klassisk gitarr i husets gitarrbyggarrum. ”Open stage” finns möjlig vid poolen varje kväll. Kursen avslutas med en gemensam konsert i byn Tavira!

Kursdagarna erbjuder deltagarna en unik och exklusiv möjlighet att verkligen ägna sig åt gitarren i en härlig mijlö, i valbart, individuellt tempo, då är med på så mycket du själv orkar/vill, tillsammans med likasinnade gitarrvänner.

Du kommer givetvis få noter på den musik vi gemensamt kommer arbeta med under kursdagarna i orkestern/ensemblen, skickat hem till dig i god tid via post eller e-mail.

Nivå: Glada amatörer och uppåt! Du bör kunna noter.
Ålder: Barn/ungdomar, vuxna och pensionärer.

Barn/ungdomar måste resa med/under målsmans sällskap och ansvar. 

Restauranger och affärer/shopping finns i byn.
 
BOENDE OCH FLYG.
Boendet och flyg bekostas själv. Det finns ett väldigt stort utbud av billiga hotell , vandrarhem, pensionat, hus eller lägenheter som ligger precis intill huset.
Det är givetvis bättre priser ju tidigare DU bokar detta.


Här är en länk via HOMEAWAY, dit du enkelt kan söka och boka ditt boende:

KLICKA HÄR!


INFORMATION OM VAR DU BOR NÄRMAST VÅRT KURSHUS
Den BLÅ inringade delen är området runt och kring "kurshuset" med max 3 min promenad från huset, så det är ett litet område som i stort sett består av en boförening med flertal lägenheter i olika storlekar. Dvs mycket nära vårt kurshus.
Adressen till vårt KURSHUS är: Rua Aurelia de Sousa 37, Tavira

Så här ser det ut med Googlemap satelitbild.
Den röda inringade delen är vårt kurshus. Den andra gula ringen är boföreningen som dessutom har en delad pool/gräsmatta i mitten. Dvs väldigt kort promenad till vårat hus.


Önskar du bli hämtad vid flygplasen och samåka direkt till kurshuset?
Anmäl detta till oss i god tid via mail så kan vi ordnar vi med transfer/buss som hämtar vid flygplatsen. Om vi är tillräckligt många som kommer med samma flyg så är detta ett billigt och trevligt alternativ. Kostnaden delas med fördel av oss alla som önskar dela transfer/buss. Annars så är det väldigt enkelt att ta en taxi från flygplatsen som tar 20-30min. Se karta nedan

loading...
Copy to clipboard