Kursen vänder sig till både barn och vuxna, oavsett nivå!

ANMÄL DIG HÄR, NU!


Kursen var en succé 2019 och var enligt deltagarna själva "en fantastisk och oförglömlig kurs, svår att toppa" samt "det bästa jag gjort för mig själv"

Nu upprepar vi samma kurs under kristihimmelfärdshelgen 2022, i ett om möjligt, ännu mer förfinat upplägg. Varje morgon börjar vi med den uppskattade gemensamma uppvärmningen som följs av "technique-class" dvs en gemensam och ordentlig teknikuppvärmning med din gitarr i den härliga morgonsolen ute vid poolen eller i någon av salarna med utsikt över Tavira. 

Därefter följer grupplektioner i form av stor gitarrorkester och mindre ensembler (du kan delta i den stora gitarrorkestern där alla är med, samt/eller i mindre duos/trios/kvartetter etc) Vidare erbjuds "gemensamma lektioner" som tränar bl.a "nervositet och fokus"  Ett omtyckt och uppskattat koncept som vi använder vid SGA, Östermalm. Enskilda lektioner erbjuds givetvis under kursdagarna och övriga inslag erbjuds bl.a i form av att vår gitarrbyggare som finns på plats, visar hur man bygger en klassisk gitarr i husets gitarrbyggarverkstad m.m. Varje dag avslutas alltid med uppspel/konsert i både enklare form och/eller i publik form innan vi brukar ha en gemensam middag på kvällen nere vid någon av Taviras restauranger för den som vill. ”Open stage” och den omtyckta "after guitar" finns möjlig på terassen, varje kväll. Kursen avslutas med en gemensam konsert i byn Tavira!

Kursdagarna erbjuder deltagarna en unik och exklusiv möjlighet att verkligen ägna sig intensivt åt gitarren i en härlig mijlö, i valbart, individuellt tempo, du är själv med på så mycket du själv orkar/vill, tillsammans med likasinnade trevliga gitarrvänner.

Du kommer givetvis få noter på den musik vi gemensamt kommer arbeta med under kursdagarna i orkestern/ensemblen, skickat hem till dig i god tid via post eller e-mail.

Nivå: Glada amatörer och uppåt! Du bör kunna noter, men är inget krav.
Ålder: Barn/ungdomar, vuxna och pensionärer.

Barn/ungdomar måste resa med/under målsmans sällskap och ansvar. 

Restauranger och affärer/shopping finns i byn.
 
BOENDE OCH FLYG.
Boendet och flyg bekostas själv. Det finns ett väldigt stort utbud av billiga hotell , vandrarhem, pensionat, hus eller lägenheter som ligger precis intill huset.
Det är givetvis bättre priser ju tidigare DU bokar detta.


Här är en länk via HOMEAWAY, dit du enkelt kan söka och boka ditt boende:

KLICKA HÄR!


INFORMATION OM VAR DU BOR NÄRMAST VÅRT KURSHUS
Den BLÅ inringade delen är området runt och kring "kurshuset" med max 3 min promenad från huset, så det är ett litet område som i stort sett består av en boförening med flertal lägenheter och villor, i olika storlekar. Dvs mycket nära vårt kurshus.
Adressen till vårt KURSHUS är: Rua Aurelia de Sousa 37, Tavira

portugal.jpg
ensemble.JPG
port1.png
Välkommen på gitarrkurs i Portugal
NYA SGA-Logotype.png

Så här ser det ut med Googlemap satelitbild.
Den röda inringade delen är vårt kurshus. Den andra gula ringen är boföreningen som dessutom har en delad pool/gräsmatta i mitten. Dvs väldigt kort promenad till vårat hus.

port2.png

Önskar du bli hämtad vid flygplasen och samåka direkt till kurshuset?
Anmäl detta till oss i god tid via mail så kan vi ordnar vi med transfer/buss som hämtar vid flygplatsen. Om vi är tillräckligt många som kommer med samma flyg så är detta ett billigt och trevligt alternativ. Kostnaden delas sedan med fördel av oss alla som önskar resa och dela transfer/buss. Annars så är det väldigt enkelt att ta en taxi från flygplatsen som tar 20-30min. Se karta nedan

port3.png
port4
hus4
hus3
hus2
hus1
sgaport
ensemble
portugal