google.com, pub-6654831360117413, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page

HELGKURSER I SVERIGE

kmh.jpg
portugal.jpg

Stockholms Gitarrakademi & Classicalguitarcourses

Anordnar exklusiva gitarrkurser runt om i Europa men vi arrangerar även kurser på hemmaplan. 

På kursgårdar och andra inspirerande platser sker regelbundna "spel och inspirationsdagar" för gitarrentusiaster under trevliga former, oftast under en helg och på utvalda datum.

Lunch och fika ingår självklart i priset. Fokus är ensemblespel i både mindre och större grupper och sista dagen dokumenterar vi det vi tränat på under speldagarna på audio/video. Vårt populära koncept ”diskussionspanel” finns givetvis med på agendan. Här diskuterar vi öppet olika relevanta ämnen samt delar med oss av erfarenheter och utbyter idéer och noter. Kursledarna fungerar som moderatorer. Vårt populära "Söndagsgrupps-koncept" finns med på agendan, där vi djupdyker i uppspel och nervositetshantering, dvs träna bort din "scenskräck".

 

Dagen inleds med ett gemensamt informationsmöte innan vi startar dagen. Gemensam uppvärmning och teknikövningar startar dagen och därefter delar vi upp oss i varsin grupp för ensemblespel för att sedan spela alla tillsammans. På eftermiddagen följer diskussionspanel och openstage. ​

 

Tanken är att ge gitarrentusiaster möjligheten att spela ensemblespel tillsammans och få ny energi och inspiration. Noter skickas i god tid och nivån anpassas utifrån dina preferenser. Innan noterna skickas kontaktar vi er för att stämma av. 

 

Information om aktuella och kommande kurser går ut löpande ut via vårt NYHETSBREV Information finns även på denna sida när det är dax för nästa projekt. Håll utkik nedan.​

Aktuell kurs 2024

Plats: 

När: 

Pris: 

 

bottom of page