google.com, pub-6654831360117413, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page

SUZUKI METODEN

SUZUKI-gitarrundervisning

 

Fr. höstterminen 2024, utökar vi vårt utbud på Stockholms Gitarrakademi, Östermalm med gitarrundervisning enligt den världsberömda och mycket populära "Suzukimetoden" för den som så önskar.

 

Vi välkomnar barn från 4 års ålder (det finns heller ingen övre gräns om man vill satsa på denna metod)

Suzukimetoden bygger på en filosofi där föräldramedverkan vid lektioner, speldagar, övning och läger är en förutsättning för att metoden ska fungera. Vi använder musik till att stimulera barnets nyfikenhet på livet. Vi vill med musiken som medel utveckla glädjen i både musikaliskt och socialt samspel, empati, förmågan att uppträda och mycket mycket mer... Och förresten en biprodukt inom Suzukipedagogiken är att vi får fram mycket duktiga musiker! Musiken som medel - människan som mål!

 

Varje kurs börjar alltid med lektioner för föräldrar, 6 x 20min enskilt, och efter det börjar barnet spela

7 x 20min (tillsammans med förälder). Suzukiundervisningen består således både av enskilda lektioner (20 minuter) minimum14lektioner/termin. Dessutom tillkommer utöver detta även speldagar/läger samt konsert! Andra terminen kommer en del grupplektioner adderas. Kalendarium för HT finns längre ner på denna sida.
 

Suzukikurs kostar 5400kr, inkl moms, per termin (betalas via faktura, Swish, eller I vår webshop)
 

Utöver detta tillkommer en medlemsavgift till den lokala Suzukiföreningen (450kr/år)

Läraren hjälper er med råd om vilken gitarr ni ska köpa till ert barn, eftersom det är mycket viktigt att gitarren har rätt storlek för barnets ålder.

002.jpg

Vår Suzuki pedagog

 

Danni Strazar är utbildad och certifierad Suzukipedagog och undervisar i klassisk gitarr med inriktning enligt den världsberömda Suzuki-metoden.

Utbildning:

Danni har studerat klassisk gitarr både utomlands och i Sverige (KMH och Mälardalens högskola, mfl) hos olika mästare. Hon brinner för undervisning av klassisk gitarr enligt Suzuki-metodiken och har vidareutbildat sig internationellt på nivå 4 (av 5) hos MaryLou Roberts (inom Europeiska Suzuki förbundet).


Förening:

Danni är medlem i Stockholm Nacka Suzukiförening. 

  • Facebook
  • Instagram

Tider & Anmälan

Suzukikurserna kommer hållas på Måndagar med start i Augusti.

Start 26/8-2024
 

Tider lediga på Måndagar:
15:00

16:00

17:00

18:00

Tiderna kan komma att justeras en aning för att passa alla deltagare optimalt
 

Anmäl er till Suzukikursen direkt via mail:

Kalendrium HT2024

bottom of page