google.com, pub-6654831360117413, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
Tränar gitarr

Corona certifierad

Med anledning av situationen kring CORONA:


Det ska vara säkert och tryggt att besöka/spela hos oss och du kan känna dig helt trygg att spela hos oss! Vi hanterar den rådande situationen ytterst professionellt.

Vi håller oss uppdaterade via berörda myndigheter och följer de direktiv som ges. Vår högsta prioritet är, som alltid, våra elevers och medarbetares hälsa och välbefinnande!

 

Vi undervisar endast en person åt gången, med avstånd på två/tre meter emellan lärare och student. Väntande familjemedlemmar/vänner väntar utanför i lobbyn eller i köket.

 

Vårta stora och luftiga rum städas och desinficeras professionellt varje dag av en städfirma OCH av oss själva. De allmänna ytorna, lobby, toaletter, kök etc städas också av städfirma på utökat schema. Vi har en mycket god/nära och personlig kontakt med alla elever och deras familjer och ingen spelar om dom har minsta symtom. Samma sak gäller oss lärare! Vi är friska och krya och tar INGA RISKER. Tvål och varmt vatten samt handsprit finns givetvis på plats! Är du orolig eller inte kan komma så undervisar vi även ONLINE

bottom of page