google.com, pub-6654831360117413, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
Välkommen på exklusiv gitarrkurs i Portugal
Alla nivåer - alla åldrar!
Torsdag - Söndag 9.5 - 12/5. 2024
portugal.jpg

Kursen vänder sig till både barn och vuxna, oavsett nivå!

ANMÄL DIG HÄR, NU!


Kursen var en succé 2019, 2020, 2021, 2022 och 2023 var enligt deltagarna själva "En fantastisk och oförglömlig kurs, svår att toppa" samt "det bästa jag gjort för mig själv"

Nu upprepar vi samma kurs igen under "KRISTIHIMMELFÄRDS HELGEN  2024" i ett om möjligt, ännu mer förfinat upplägg. SGA hyr vårt stora 600kvm hus i Tavira och fyller dagarna med gitarristiska aktiviteter. Du väljer själv ur programmet vad du vill delta: alla lektioner eller vissa utvalda lektioner. Vi åker ner tillsammans på Onsdag 8/5-2024 (för dom som kan/vill synkronisera) och kursen börjar dagen därpå och pågår i fyra dagar, (Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag) och vi åker hem på Måndagen 13/5 (dom som kan/vill synkronisera). 

Det finns ett begränsat antal gitarrer på plats som du kan låna under kursdagarna (meddela oss). 

 

MAX 10st deltagare

Vi träffas alla på Arlanda och åker till Faro flygplats där en buss hämtar oss och tar oss till kurshuset.

Kursdagarna erbjuder deltagarna en unik och exklusiv möjlighet att verkligen ägna sig intensivt åt gitarren i en härlig mijlö, i valbart, individuellt tempo, du är själv med på så mycket du själv orkar/vill, dessutom tillsammans med likasinnade trevliga gitarrvänner. Fokus ligger på att spela tillsammans i gitarrorkester, duo, trio, kvartett, etc, men även enskilt.

Varje morgon börjar vi med den uppskattade gemensamma uppvärmningen som följs av:

 

- "Technique-class"
Dvs en gemensam och ordentlig teknikuppvärmning med din gitarr i den härliga morgonsolen ute vid poolen eller i någon av salarna med utsikt över Tavira. 

- Därefter följer grupplektioner i olika konstellationer, bl.a stor gitarrorkester och mindre små ensembler, tex duos/trios.
Du kan delta i den stora gitarrorkestern där alla är med och/eller i mindre duos/trios/kvartetter enl ö.k

- Vidare kan det erbjudas "gemensamma lektioner" som tränar bl.a "nervositet och fokus"  Ett omtyckt och uppskattat koncept som vi använder vid SGA, Östermalm sedan 2007.

- Enskilda lektioner erbjuds givetvis under kursdagarna för den som önskar.


-Övrigt:
Andra inslag under kursdagarna kan vara bl.a i form av att vår gitarrbyggare som alltid finns på plats under kursdagarna, visar hur man bygger en klassisk gitarr i husets gitarrbyggarverkstad m.m. Varje eftermiddag kan avslutas med uppspel/konsert i både enklare form och/eller i publik form (OM gruppen så vill) innan vi brukar ha en gemensam middag i huset som vi gemensamt tillagar, man kan givetvis även äta lunch/middag på någon av de fantastiska restauranger i Tavira för den som vill. ”Open stage” och den omtyckta "after guitar" finns möjlig på terassen, varje kväll. 


Du kommer givetvis få noter på den musik vi gemensamt kommer arbeta med under kursdagarna i orkestern/ensemblen, skickat hem till dig i god tid via post eller e-mail.

Gitarr kan lånas på plats för den som så önskar (OBS: anmäl det i förväg)

Nivå:

Glada amatörer och uppåt! Du bör kunna noter, men är inget krav.
Ålder: Vuxna och pensionärer. Även ungdomar är välkomna 

 

OBS:

Barn/ungdomar under 18år, måste resa med/under målsmans sällskap och ansvar. Kurshuset ligger på en kulle med fin utsikt, och det är lite små svårt att ta sig ner till stan om man har svårt att gå, men det finns såklart taxi.

Restauranger och affärer/shopping finns i byn.
 

PRIS: 7500kr, inkl moms (kurs)


Specifikation
Kurs: 7500kr, inkl moms

Boende/logi i kurshuset: 4000kr, inkl moms

(5nätter i vårt kurshus, privat rum, sängkläder, städning, inkl husets alla faciliteter och privat pool)


BOENDE OCH FLYG:

Flyg bekostas själv.

Det finns möjlighet att hyra rum i kurshuset (FEM privata sovrum finns, vissa med egen dusch/toalett)

Pris, boende i kurshuset: 4000kr, inkl moms
(för hela period
en Onss-Söndag, samt utcheckning på Måndagen) dvs: hemgång Måndag.
Begränsat antal p
latser för att bo i huset. 

Det finns annars ett väldigt stort utbud av billiga hotell, vandrarhem, pensionat, hus eller lägenheter som ligger precis intill huset, även på samma gata/i samma område. Det är givetvis bättre priser ju tidigare DU bokar detta.

Mat bekostas själv. Vi brukar göra ett gemensamt inköp för frukost, lunch, middag etc som vi gemensamt delar på för att hålla ner kostnaderna.

ANTAL DELTAGARE: Max 10st

Här är en länk via HOMEAWAY, dit du enkelt kan söka och boka ditt boende:

KLICKA HÄR!


INFORMATION OM VAR DU BOR NÄRMAST VÅRT KURSHUS:
Den BLÅ inringade delen är området runt och kring "kurshuset" med max 3 min promenad från huset, så det är ett litet område som i stort sett består av en boförening med flertal lägenheter och villor, i olika storlekar. Dvs mycket nära vårt kurshus.
Adressen till vårt KURSHUS är: 

Rua Aurelia de Sousa 37, Tavira

Köp din kursplats här

port1.png
portugall
portugal
hus2
IMG_1673
portugal4
IMG_1667
IMG_6268
IMG_1670
hus4
sgaport
hus3
port4
ensemble
hus1
bottom of page