google.com, pub-6654831360117413, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page

HELGKURSER I SVERIGE

kmh.jpg
portugal.jpg

Stockholms Gitarrakademi & Classicalguitarcourses

Anordnar exklusiva gitarrkurser runt om i Europa men vi arrangerar även kurser på hemmaplan. 

På kursgårdar eller andra inspirerande sker spel och inspirationsdagar för gitarrentusiaster under trevliga former under en hel helg på utvalda datum.

Lunch och fika ingår självklart i priset. Fokus är ensemblespel i både mindre och större grupper och sista dagen dokumenterar vi det vi tränat på under speldagarna på audio/video. Vårt populära koncept ”diskussionspanel” finns givetvis med på agendan. Här diskuterar vi öppet olika relevanta ämnen samt delar med oss av erfarenheter och utbyter idéer och noter. Kursledarna fungerar som moderatorer.

 

Dagen inleds med ett gemensamt informationsmöte innan vi startar dagen. Gemensam uppvärmning och teknikövningar startar dagen och därefter delar vi upp oss i varsin grupp för ensemblespel för att sedan spela alla tillsammans. På eftermiddagen följer diskussionspanel och openstage. ​

 

Tanken är att ge gitarrentusiaster möjligheten att spela ensemblespel tillsammans och få ny energi och inspiration. Noter skickas i god tid och nivån anpassas utifrån dina preferenser. Innan noterna skickas kontaktar vi er för att stämma av. 

Information går löpande ut via vårt NYHETSBREV

Plats: 

När: 

Pris: 

bottom of page